Uncategorized

Nëse ne të dy ngjajmë, bota shkoklet! / Poezi nga Adriatike Xh. Lami

Poezi nga Adriatike Xh. Lami     Nëse ne të dy ngjajmë, bota shkoklet!   Ne të dy jemi krejt njësoj i dashur, mos u çudit; Ulemi në të njëjtën kafe, kush të mbërrijë i pari, Ndajmë mëngjeseve të njëjtën mbresë në mërzi Dhe pak më vonë nën sharm mbrëmjeje, Edhe të njëjtën magji… […]

Nëse ne të dy ngjajmë, bota shkoklet! / Poezi nga Adriatike Xh. Lami

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s