Uncategorized

Poezi nga Merita Paparisto

ATUNIS GALAXY POETRY

 
Poezi nga Merita Paparisto
 
 
Unë jam…
 
Unë jam kaosi i mendimeve të tua…
Jam kurioziteti yt për të parë në botë të
panjohura…
Jam egoja jote mashkullore për të pasur për
vete ato që është vështirë t’i kesh…
Une jam posesiviteti yt.
Jam kënaqësia e fituesit kur ngre flamurin
mbi kështjellat e pushtuara…
Jam britma e luanit të stepës
kur kërkon femrën e tij
Jam dëshira jote për të qënë i dashuruar dhe
i përkedhelur…
Unë jam trishtimi dhe dhimbja e ëmbël
e shpirtit tënd…
Jam ujrat e rrëmbyera ku dëshirat e tua të
zhytura rreken gjithë kohën për të dalë
në breg.
Jam mosbesimi dhe dyshimi yt…
Jam re e kaltër në qiellin tënd blu…
Unë jam qëllim dhe pengesë në jetën tënde.
Jam tërheqja dhe tendosja jote për të më arritur
dhe për të më prekur, kështu paprekshmërisht larg
siç jam.
Jam mundimi yt…

View original post 450 more words

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s