Uncategorized

Tempot äter upp mig

Yolanda - "Det här är mitt privata krig"

Tempot är ett problem för mig. Eller för andra. Det beror på hur man ser det – perspektivmässigt. Jag känner mig irriterad nu. Att förstå andra människor är inte riktigt min grej, men när jag väl gör det är empatin ett faktum.

När jag producerar (tex. kreativa påhitt, arbetsuppgifter) går allt så fort. Jag snubblar över mig själv, lågger krokben för mig själv – både fysiskt och psykiskt. Ibland blir jag stressad över hur jag är…

View original post

Categories: Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s